Demirtepe İlkokulu
Demirtepe köyü / DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

Vizyonumuz; "Bilgili insan güneş gibidir. Girdiği her yeri aydınlatır." Demirtepe İlkokulu´nda öğrenim gören her öğrenci bir güneş olacaktır." Vizyonu olmayan , geçmişin etkisi altında "Şimdi"yi kullanır ve geçmişin aynısı olan bir gelecek oluşturur. Vizyonu olan,"Şimdi"yi , kişisel bütünlük içinde kullanır ve yaşamında yeni olanaklar, riskler, heyecanlar oluşturur. Onun geleceği geçmişin aynısı değildir.

MİSYON

Misyonumuz; Öğrenen bir toplum oluşturmak, öğrenmeyi öğretmek, bilimsel düşünce ve araştırma becerilerini kazandırmak, güvenli bir okul oluşturmak, milli kültürümüzü benimsetmek ve yayılmasına yardımcı olmak, çevremizde eğitimin niteliğini artırmak, eğitimde teknolojik donanımı kullanmak ve nihai olarak öğrencilerimizi çağdaş yaşama hazırlamak için bizler varız.

NORMAL

Sobalı

ÖZEL ARAÇ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

15 KM